En helg i Halland

25 oktober 2019 admin

När man som besökare tar sig en tur till Halland så blir det oftast även en shoppingdag i Ullared på Gekås. Eller så kanske själva målet med resan är just shopping. Efter sin dag med shopping kan det vara skönt att övernatta nära, så att ta in på ett Hotell i Ullared är den bästa lösningen. Då vaknar man upp nästa dag redo att uppleva nya aktiviteter i området eller kanske har man dagen planerad för en andra shoppingtur inne på varuhuset. Är man trött efter shoppingen så kan det vara skönt att varva ner med lite avkoppling på hotellet.

 

 

Hotell vid havet

 

Det finns många hotell att välja på i Halland och vill man övernatta vid havet så har både Falkenberg och Varberg mycket att erbjuda. Kanske vill man spendera en dag på Varbergs spa för att komma ner i varv. Eller om man har krafter kvar så kan det vara en upplevelse att prova på att surfa. Det finns surfskolor som erbjuder lektioner för den som är nybörjare. Vill man prova ett lyxigt hotell så är det Falkenberg Strandbad man ska bege sig till. Hotellet ligger vid Skrea strand och visar upp en vacker solnedgång för sina gäster.

 

Äta i Halland

 

Många hotell har inte mat inkluderat i priset utan man får istället ta sig ut på upptäcktsfärd bland stadens restauranger. Varberg erbjuder en stor variation av matupplevelser. Om man gillar havets läckerheter så är ett besök på Happy Fish att rekommendera som också har ett fint läge vid Varbergs fästning. Vill man sitta vid stranden så är Johns Place det självklara valet med både fisk och kött som är träkolsgrillat. Är det pizza en favorit så ska man bege sig till Lilla Napoli i Falkenberg som verkligen erbjuder fantastiska italienska pizzor. Står man utanför restaurangen så ser den inte så inbjudande ut men väl inne och man sitter där med sin rykande pizza så kan man inte vara annat än helnöjd!

Fler nyheter

16 januari 2024

Åka till Italien