En weekend med skön avkoppling

13 augusti 2020 patrick_pettersson

Ibland behöver vi vuxna en stund för oss själva. En mamma eller en pappa kan behöva en paus. Hur mycket vi än älskar våra barn så behöver vi ibland komma ut och bara få andas i vår egen takt. I en sådan situation kan det vara guld värt att få chansen att få njuta av en helt egen natt på hotell.

Att boka in ett rum helt för sig själv. Kunna sträcka ut sig på sängen och bara lyssna till tystnaden. Gå ner i restaurangen och äta middag i sin egen takt, helt själv. Därefter krypa ner i sängen och ha kvällen framför sig och fjärrkontrollen på täcket.

En eller två personer

En skön helg i sitt eget sällskap är många föräldrars dröm eller i alla fall behov. För dem som inte är småbarnsföräldrar kan en hotellnatt för två vara höjden av lyx. Att få boka ett dubbelrum på ett Hotell i Gävle, för att kanske även gå ut på kvällen. Besöka något evenemang eller se på hockey.

Kanske handlar det om en weekend resa för att golfa eller bara titta varandra djupt i ögonen och vandra romantiska promenader längst avenyn. Beställ sviten och få lite extra romantisk lyx. Rosenblad på kudden och skumpa i bubbelbadet. 

Familjesemester i Gävle

Ett populärt resmål för familjer är ju alltid djurparken. Kanske bokar ni ett speciellt familjerum där ni kan relaxa och se på tv för att sedan kliva upp till hotellfrukost och göra en heldag på en vacker djurpark. Efter en natt på hotell kan humöret såklart variera. Vissa sover bättre än vanligt medan andra inte kan sova alls. I ett familjerum kan föräldrar utsättas för barnens rastlösa nattvandringar.

Barnen kanske väcks av pappas ihärdiga snarkande. Ett hett tips är obegränsat WiFi samt att be om extra öronproppar i receptionen innan ni går till sängs.

Fler nyheter