En weekend på hotell

02 januari 2020 patrick_pettersson

Att komma iväg en helg och bo på hotell är ett härligt avbrott i den annars inrutade vardagen. En vardag som oftast består av många måsten är till för att brytas emellanåt så att man ska orka med. Håller du inte med om det? Extra lyxigt är det om all mat ingår under vistelsen på hotellet. För visst är det en härlig känsla att vakna upp och gå till ett uppdukat bord med hotellfrukost. Ett tips är att innan man bokar sin vistelse på hotellet kollar upp vad för slag mat som serveras. Många hotell satsar på lokalproducerade råvaror vilket är både gott och miljövänligt.

 

 

Hotell i Sverige 

 

Hotellbranschen växer i Sverige och det byggs ständigt nya hotell runt om i landet. Många svenskar väljer därför att bo på hotell mer frekvent. Samtidigt har också Sverige många besökare från andra länder. Under alla säsonger kommer turister till Sverige men självklart är högsäsongen under sommaren. Turisterna kommer från länder i Europa, men det är också populärt bland turister från hela världen. Turister som kommer till Sverige vill uppleva den fantastiska naturen och den traditionella atmosfären. De vill gärna uppleva huvudstaden Stockholm men även turer på landsbygden är uppskattat.

 

På besök i Gävle

 

För den som vill uppleva en bit av norra Sverige så är Gävle en fin stad som erbjuder alltifrån Brynäsmatcher till fantastiska naturupplevelser. Väljer man att spendera en helg på hotell i Gävle så har man en utmärkt upplevelse framför sig som passar både barnfamiljen och det nyförälskade paret. Gävle erbjuder under vintertid skidåkning och den roliga traditionen med Gävlebocken. Under sommaren finns fina vandringsleder att besöka och självklart furuviksparken är en kul upplevelse för både stora som små. Det finns också möjlighet att ta med hela familjen på björnsafari eller varför inte hyra en kanot för en stund på vattnet.

Fler nyheter

16 januari 2024

Åka till Italien