Unna sig ett dygn eller två på hotell i Gävle

31 januari 2021 lily_hansen

Vem drömmer inte om att få sova en eller ett par nätter på hotell? Att få krypa ner i en nybäddad säng med fluffiga täcken. Slippa alla måsten som hänger över en när man är hemma. Slippa gå till jobbet, slippa rådda kompisar, aktiviteter och lekar. Bara njuta av att äntligen vara på hotell och kunna slappa.

På ett hotell är frukosten serverad. Frukosten är lagad av någon annan och frukostbuffen är gigantisk. Njut i evigheter av kaffe, juice, yoghurt, mackor, grönt, våfflor och frukt. På en buffé finns någonting för alla. Till och med barnen kan njuta pannkakor eller våfflor med nutella, grädde och sylt.

För dig som är less på hotell

För dig som reser mycket och bor på hotell i tjänsten är det kanske inte samma njutning och wow-upplevelse att komma till ett nytt hotellrum. Kanske är du less på att åka land och rike runt och längtar efter din egen säng där hemma. Hur som haver så är du alltid välkommen på Hotel i Gävle och sängen är alltid nybäddad för dig.

Släng av dig jackan och lägg undan väskorna på rummet. Sträck ut dig på sängen och lyssna till tystnaden. Njut av att slippa städa, slippa hjälpa till med läxor och att slippa laga din egen mat. För på ett hotell finns inget kök på rummet. På ett hotell finns troligen en mysig restaurang där du kan välja från menyn.

Välj ett trivsamt hotell och må bra

Oavsett anledningen till att du bor på hotell ska du välja ett trivsamt och mysigt hotell som ger dig vad du vill ha. En säng för natten och ett fint rum som du kan njuta av. Lagom med lyx så du känner att du är på hotell. Har du tur finns även hamam, spa, pool, gym eller någonting annat avkopplande.

Fler nyheter

16 januari 2024

Åka till Italien